середа, 19 грудня 2007 07:13

У Тернополі відкрили найбільший гіпермаркет Західної України

Автор: фото: Олег СНІТОВСЬКИЙ
  Продавець Ігор Лопатинський розкладає морепродукти на прилавку нового гіпермаркету ”Подоляни” в Тернополі
Продавець Ігор Лопатинський розкладає морепродукти на прилавку нового гіпермаркету ”Подоляни” в Тернополі

"Величезні площі — понад п"ять тисяч квадратних метрів, 26 касових терміналів. Роботу отримають 500 людей", — розповідає Василь Чубак, 43 роки, генеральний директор торгово-розважального центру "Подоляни", що на вул. Текстильній у Тернополі. На його території відкрили гіпермаркет "Вестер Гіпер".

У проект інвестували понад $6,3 млн. Концепцію комплексу розробили спеціалісти компанії "Мастер Кепітал Менеджмент". Основними орендарями будуть гіпермаркет "Вестер Гіпер", супермаркети побутової техніки та електроніки "Фокстрот",  парфумерії — "Брокард", спортивних товарів — "Адідас".

— Я довго шукала роботу, — каже Юлія Лебідь, 21 рік. — За оголошенням прийшла на початку листопада. Три тижні з нами проводили бесіди, тренінги. Нині я продавець-консультант.

Продавець Ігор Лопатинський, 21 рік, виносить на вітрину щось слизьке, сіре.

— То щупальця кальмарів, — каже. — Компанія "Міжнародна група "Морепродукти" привезла усілякі морські делікатеси. Маємо 40 тисяч найменувань товару.

Підходить генеральний директор торговельної мережі "Вестер" Олександр Астрейко. Його компанія розташована в Калінінградській області. Має заклади торгівлі у 26 містах Росії, Білорусі та Казахстану.

До 2011 року такі заклади торгівлі запрацюють у всіх обласних центрах України і містах, що мають понад 100 тис. жителів.

2008 року в торговельно-розважальному комплексі "Подоляни" відкриють найбільший у Тернополі боулінг-клуб. Там буде 14 доріжок американської фірми "Брунсвік".

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі відкрили найбільший гіпермаркет Західної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі