пʼятниця, 29 лютого 2008 07:09

У "Татраландії" лікують органи дихання

38-річний львів"янин Іван Омелян із дружиною Іриною та сином Тарасом кілька днів тому повернувся із Словаччини. Сім"я оздоровлювалася в аквапарку "Татраландія" — найбільшому комплексі водного відпочинку в Словаччині, Польщі та Чехії.

Аквапарк розташований на околиці міста Ліптовський Мікулаш біля західних Татр. Славиться термальними джерелами з температурою 60°C, що виходять із глибини 2500 м.

— Поїхати в "Татраландію" порадив знайомий лікар, — розповідає Іван. — Лікувальна вода у тамтешніх басейнах позитивно впливає на опорно-рухову і дихальну системи організму. А наш син щороку хворіє на бронхіт і запалення легенів.

У "Татраландії" дев"ять басейнів із температурою води 36–38°C. Тут багато водних атракціонів — гірки, гойдалки, альпіністська стіна, масажні шезлонги, доріжки для плавання.

Поїздку Омелянам організувала туристична фірма "Тур-ретур". Сім"я проживала у готелі "Татраландія". За добу платили 30 доларів із кожного.

Зараз ви читаєте новину «У "Татраландії" лікують органи дихання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі