вівторок, 12 червня 2007 07:05

У священика згоріла стодола

Недільного ранку в селищі Оброшине Пустомитівського району Львівської області гасили пожежу на подвір"ї священика УГКЦ Михайла Стахніва, 50 років. Вогонь знищив його стодолу, автомобіль "ВАЗ-2107", речі та дах сусідньої господарської будівлі.

— Біля шостої ранку мене розбудив сусід. Сказав, що горимо, — розповідає сусідка отця Михайла 74-річна Надія Сіра. — Я вибігла на вулицю, а там — жах: усе горить, шифер тріщить. Люди відрами воду носили, але де там — полум"я росло! Хтось хотів пожежну викликати з Пустомитів, дзвонив-дзвонив, але не додзвонився. А доки машина зі Львова приїхала, усе згоріло. У гаражі від машини залишився лише каркас.

Кажуть, що у стодолі священик тримав маленьких індичат. Щоб птахи не мерзли, власноручно зробив  обігрівач. Пожежа сталася через коротке замикання.

Після недільної служби отець Михайло пояснив парафіянам, що хотів займатися сільським господарством, читав, що індичатам потрібне тепло.

У Стахніва шестеро дітей.

Зараз ви читаєте новину «У священика згоріла стодола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі