четвер, 19 серпня 2010 19:33

У список потрапили 154 сім"ї

У Луцьку відкрили кабінет екстреної допомоги незаможним родинам. Він діє на вул. 8 квітня при міському центрі соціальних служб для сім"ї, дітей і молоді.

— Ми залучаємо меценатів і надаємо потребуючим матеріальну, психологічну, правову та соціальну підтримку. Деякі сім"ї подекуди не мають найнеобхідніших речей — мила чи зубної пасти. Вони прийдуть до нас — і ми їм поможемо, — каже начальник міського центру соціальних служб для сім"ї, дітей і молоді Ліна Галан, 35 років.

Працівники центру уклали банк даних сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. У список потрапили 154 сім"ї, де виховують 267 дітей.

— Із початку року до нас прийшли 1174 особи. Та всім помогти не можемо, — каже Ліна Галан. — Визначили сім"ї, які в найскрутнішому становищі. Їх годувальники переважно або інваліди, або втратили роботу. Щоб увійти у список наших клієнтів, не потрібно здавати ніяких документів. Ми самі навідуємося до родин, перевіряємо, як вони живуть.

За кожною сім"єю закріплюють працівника кабінету екстреної допомоги. Він стежить, аби люди отримали харчі, одяг, консультації лікаря, психолога, юриста. Допомагає з пошуком роботи.

Зараз ви читаєте новину «У список потрапили 154 сім"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі