четвер, 08 лютого 2007 18:36

У соціаліста забрали 22 тисячі доларів

Депутата Свалявської районної ради Закарпаття та другого секретаря райкому СПУ 39-річного Івана Ланьо пограбували на $22 тис.

— У понеділок увечері Іван Ланьо повертався джипом додому. Блиманням фар його попросили зупинитися біля "дев"ятки", — розповідає прес-секретар обласного осередку СПУ Олександр Коробко, 25 років. — Із авто вискочив незнайомець і кинувся обіймати депутата, мов його давній знайомий. Через кілька секунд він удав, що помилився, і попрощався. В авто депутат помітив, що із салону зникло $22 тис. Гроші належали Іванові Ланьо, оскільки він ще й приватний підприємець.

Депутат наздогнав "дев"ятку". Та з автомобіля вийшов інший чоловік, накинувся на Ланьо й ударом зламав йому ногу. Олександр Коробко запевняє, що побиття і пограбування немає жодного відношення до політики.

У середу зранку пограбували офіс міської організації Соцпартії на вул. Шептицького у Чернівцях. Зловмисники виламали перші двері, до других підібрали ключі.

— Винесли два комп"ютери та телевізор, розкидали документи, а принтерів і телефону не взяли, — каже секретар міському СПУ, депутат міської ради Ілля Горбатюк. — Збитки становлять 8 тисяч гривень. У комп"ютерах містилася повна база даних про членів міської організації СПУ.

Зараз ви читаєте новину «У соціаліста забрали 22 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі