субота, 23 серпня 2008 07:14

У Сергія Расевича зупинилося серце

40-річний суддя Волинського обласного суду Сергій Расевич помер на риболовлі. Минулої суботи він приїхав до родини в райцентр Зарічне Рівненської області.

Зранку суддя із сином узяли двомісного човна та поїхали рибалити на ставок поблизу села Вовчиці. Саме доплили до середини водоймища, коли в Сергія прихопило серце.

Чоловік нахилився та впав за борт, перекинувши човна. На крик хлопця прибігли рибалки, які його врятували.

Сергія Расевича витягли на берег мертвим. Наступного дня поховали в Зарічному, де мешкає його сім"я. Загиблий був одружений. Мав двох неповнолітніх синів — Олександра й Андрія. Його 75-річна мати досі живе в селі Локниця.

— Сергій був порядною людиною. Із дитинства любив справедливість, розбороняв усі сварки, — згадує 59-річна бухгалтер локницької сільради Софія Антимонюк. — Учився добре, перечитав усі книжки в бібліотеці.Вивчився на юриста. Любив спорт, шахи.

Расевич кілька років був суддею в Зарічному. Потім його перевели до міста Луцька. Нещодавно там отримав службову квартиру. Цього тижня мав справляти новосілля.

Зараз ви читаєте новину «У Сергія Расевича зупинилося серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі