середа, 16 січня 2008 18:34

У Рудках вибухнула котельня

Гучний вибух стався на пл. Відродження у містечку Рудки Самбірського району Львівської області. 15 січня біля п"ятої години дня у котельні внаслідок загазованості спалахнула газоповітряна суміш.

Оператор і слюсар, які на момент вибуху перебували в котельні, не постраждали. У приміщенні вибуховою хвилею винесло шибки з двох вікон. До вечора у місцевих дитячій музичній школі та гімназії охололи батареї опалення. У середу понад 270 учнів відправили на вимушені канікули.

— Батареї як лід холодні, — розповідає 36-річна Наталія Мазуркевич, заступник директора гімназії з виховної роботи. — Учителі працюють в учительській, увімкнули електричні нагрівачі, чайник постійно шумить. До вечора середи обіцяють подати тепло.

У дитячій музичній школі навчання відновлять у четвер.

— У систему вже заливають воду. Видно, ремонтники полагодили котел, — каже секретарка Оксана Устиновська. — Стіни не встигли вихолоти, надворі близько нуля градусів.

Зараз ви читаєте новину «У Рудках вибухнула котельня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі