четвер, 14 лютого 2008 18:09

У мотоцикл Івана Гриба в"їхав односелець

Увечері 12 лютого 21-річний Іван Гриб із сестрою Марією, 16 років, та її однокласницею Марією Альберт із села Шоломиничі Городоцького району на Львівщині поверталися додому з Градівки. Відвозили товариша на мотоциклі "Дніпро-11" із коляскою.

Назустріч рухався автомобіль "УАЗ-2105". За кермом був їхній односелець Ігор Копчинський, 26 років. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, сталося зіткнення. Від удару мотоцикл відкинуло на узбіччя. Іван Гриб загинув на місці. У Марії Альберт, яка сиділа в нього за спиною, численні переломи ніг. Нині дівчина в Городоцькій районній лікарні. Сестра Марія сиділа в колясці. Вона лише перелякалася.

— У селі кажуть, аварія сталася через Ігоря. У нього напередодні син народився, первісток, от він відсвяткував і сів за кермо, — каже Степан Магалюс, 52 роки, сільський голова  Шоломиничів. — А так дорога там спокійна, машин мало.

До села одразу після зіткнення подзвонила з мобільного телефону сестра Івана Марія. "Швидку" та міліцію викликали родичі. Подруга дівчини не дочекалася приїзду лікарів, її забрали до районної лікарні люди, які проїжджали повз місце аварії. Ігоря Копчинського  після цього в селі не бачили.

Івана Гриба поховали 14 лютого на сільському цвинтарі. У батьків, окрім доньки Марії, є ще один син Ігор.

Зараз ви читаєте новину «У мотоцикл Івана Гриба в"їхав односелець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі