середа, 29 грудня 2010 11:00

"У мене п'ятеро онуків. Хочу ще"
7

Губернатори регіону розповідають про  плани на роботі та в особистому житті на наступний рік. У тернопільського астролога Івана Круп'яка, 62 роки, та львівського парапсихолога, народного цілителя Ігоря Вітіва, 41 рік, дізналися, що готують для них зірки й доля.

 

Олександр Ледида, 53 роки, голова Закарпатської облдержадміністрації. Одружений, має двох доньок. За знаком зодіаку — Терези, народився у рік Півня.

— Проводитиму заходи, що покращать екологічний стан області. Позбудемося залишків хімічних засобів захисту рослин, почнемо будівництво заводу з переробки сміття. Зведемо дві-три гідроелектростанції. Закупимо машини швидкої допомоги, забезпечимо пацієнтів безкоштовними ліками. Відкриємо кілька дошкільних закладів. В особистому житті не планую нічого.

Іван Круп'як:

— Цей рік буде для нього найскладніший, порівняно з іншими губернаторами. За зороастрійським календарем він — кінь. Тому мусить "тягнути лямку", працювати в поті чола. Не завжди будуть складатися ділові стосунки.

Ігор Вітів:

— Фінанси з'являться на початку року. Бажання працювати зникне на початку літа, тому треба подумати про відпустку і провести час із сім'єю. У листопаді дорікатимуть за недоліки в роботі. Команда буде задоволена своїм лідером, працюватиме добре. Більшість часу доведеться приділити ліквідації наслідків паводків, але ситуація буде під контролем. Через накопичення вірусної інфекції в організмі постраждає серце. Варто пити чай з ехінацеї.

 

Василь Берташ, 49 років, голова Рівненської ОДА. Одружений, має сина. За знаком зодіаку — Козеріг, народився у рік Щура.

— Кожному селу — по пристойній дорозі. 2011-й буде на Рівненщині роком сільських доріг. Планую відкрити Палац бурштину. Зміцнити спортивну галузь: реконструювати стадіон "Авангард" у Рівному, підтримати футбольну команду "Верес", звести модульні спортивні майданчики при сільських школах, де немає власних спортзалів. Хочу навчитися їздити верхи.

Іван Круп'як:

— Складно буде наприкінці літа. Але загалом усе буде добре.

Ігор Вітів:

— Грошей буде вдосталь цілий рік, крім травня і червня. У ці місяці не рекомендую укладати угоди. Справи в кар'єрі підуть добре з лютого, квітень принесе негативний сюрприз — хтось намагатиметься "підставити підніжку". Влітку колеги не виконуватимуть рішень. Слід берегти нервову систему. Раджу пити напій із топленого масла, сала, какао, додати туди жовтки і вершки. Рік почнеться браком любові в сім'ї, але ситуація зміниться з квітня і стабілізується до кінця року.

 

Михайло Вишиванюк, 58 років, голова Івано-Франківської ОДА. Одружений, має сина та доньку. За знаком зодіаку — Терези, народився у рік Дракона.

— Cподіваюся на серйозні інвестиції у межах мільйона доларів. Пріоритет надаватимемо соціальному розвитку краю. У кожному райцентрі буде своя діагностика й апарати штучної нирки. Відкриємо дитячі садочки, через два-три роки вони будуть у кожному населеному пункті. В обласному центрі почнемо будувати перинатальний центр європейського стандарту. У наступному році хочу бути здоровим, як цвичок. Аби був годен зробити, що запланував.

Іван Круп'як:

— У першій половині року йому потрібно працювати над майбутнім. Уникати недоречностей, які можуть зашкодити. Друга половина року буде вдалішою.

Ігор Вітів:

— Вище керівництво постійно дорікатиме. Дасть йому спокій лише у січні і другій половині літа. Успішним буде кінець осені. З підписанням фінансових контрактів треба бути обережним. Особливих змін Франківщина не відчує. Слід подбати про серцево-судинну систему. Колишні співробітники заздрять. Можливо, від того  проблеми. В особистому житті змін не буде.

 

Борис Клімчук, 59 років, голова Волинської облдержадміністрації. Одружений, має двох доньок. За знаком зодіаку — Риби, народився у рік Кроля.

— Підтримаємо агропромислове виробництво. Завершимо експеримент із заміни пільг населенню на електроенергію грошовими виплатами. Хочемо вийти з нульового циклу у спорудженні перинатального центру, який 2012 року обслуговуватиме Західну Україну. Освітлимо магістралі, що пролягають селами області. Відремонтуємо дорогу Київ– Ковель–Ягодин. Широко відзначимо 140-річчя з дня народження Лесі Українки. Хочемо поставити пам'ятник Олені Пчілці. В особистому плані був би щиро вдячний донькам за нове поповнення у нашій  родині. Зараз у мене п'ятеро онуків. Хочу ще.

Іван Круп'як:

— 2011-й буде найбільш вдалим для Клімчука. У свій час його праця не була належно оцінена. Тепер це вдасться надолужити.

Ігор Вітів:

— Інфраструктуру області слід різко міняти, якщо досягне результату, буде й нагорода. Особливий успіх в роботі у травні та вересні.

Початок року принесе збільшення прибутків, але весною буде певне фінансове розчарування. Слід звернути увагу на щитовидну і підшлункову залози. Обов'язково треба очистити енергетику від негативу. Губернатор —  добрий сім'янин, родині нічого не загрожує.

 

Михайло Цимбалюк, 46 років, голова Львівської облдержадміністрації. Одружений, має сина. За знаком зодіаку — Скорпіон, народився у рік Дракона.

— Першою чергою займуся об'єктами до Євро-2012 — будівництвом стадіону та реконструкцією аеропорту. Почну будівництво дороги Львів–Краковець та траси до курортного міста Трускавець, слід завершити ремонт доріг по Львову. Освітлимо дороги Львів– Чоп, Львів–Шегині та в бік Рівного. В особистому плані чекаю, аби син привів у дім невістку. Плануємо відгуляти весілля.

Іван Круп'як:

— Михайло Цимбалюк на Тернопільщині весь час був ніби у "підвішеному" стані. До Львова його перевели 21 грудня — у день місячного затемнення. Такий день буває раз на 450 років. Це знакова подія. Цимбалюк осягне все, йому все під силу.

Ігор Вітів:

— Великої сили і мужності людина. Суворий, жорстокий, але врівноважений і справедливий. Різкий підйом у кар'єрі помітним буде з березня. Львівщина зазнає різких змін. Будуть кадрові перестановки, це принесе хороший результат. Стадіон до Євро добудують у запланований термін. Команда його боїться та поважає, зрадників не буде. На червень-липень бажано провести час з сім'єю. Здоров'я має міцне, але відчуватиме втому.

 

Михайло Папієв, 50 років, голова Чернівецької ОДА. Одружений. За знаком зодіаку — Терези, народився у рік Щура.

— Планую знайти інвесторів для добудови Новодністровської ГАЕС. Потрібні понад мільярд гривень. Відремонтуємо покрівлю Чернівецького національного університету імені Федьковича, продовжимо будувати новий корпус.

Іван Круп'як:

— Проблеми можуть виникнути в останній місяць весни. Але їх вдасться вирішити. 2011-й буде для нього середнім за кількістю успіхів та невдач.

Ігор Вітів:

— Фінансовий стан у новому році не зазнає значних покращень. Слід бути особливо обережним у лютому, березні, травні, червні, серпні, вересні та жовтні. На кінець року справи стрімко підуть вгору. Команда пана Папієва дуже поважає, їм подобається стабільний і прогнозований керівник. Певну кількість зусиль скоригує на подолання бідності в регіонах. 2011-го доведеться займатися наслідками паводків та інших природних катаклізмів. Слід звернути увагу на серцево-судинну та гепатобіліарну системи. Сімейний стан буде стабільний.

 

Валентин Хоптян, 55 років, голова Тернопільської ОДА. Одружений, має сина і дочку. За знаком зодіаку — Терези, народився у рік Кози.

— Планую відкрити два тваринні комплекси — молочного та відгодівельного спрямування. Налагодити глибшу переробку зернових. Освітлити кожне село.

Іван Круп'як:

— У нього сильна, потужна енергетика. Йому властиво все врівноважувати. Де б він не був, що не робив — за ним завжди йде владний успіх. Ця людина весь час у роботі і весь час на висоті. Рік для нього буде нелегкий.

Ігор Вітів:

— Хоптян —  хороший господар. Проте в новому році Тернопільщину очікує падіння в усіх сферах. Його поставили для підтримки стабільності, а в природі існує або розвиток, або деградація. Керівництво буде незадоволеним його роботою, особливо з літа і до кінця року. Треба берегти серцево-судинну систему, тримати голову в теплі. Пан Валентин — добрий сім'янин. У сімейному плані все буде без змін.

Зараз ви читаєте новину «"У мене п'ятеро онуків. Хочу ще"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі