четвер, 07 лютого 2008 07:12

У Львові запрацював Центр розвитку дитини

Батьків немовлят, які мають вади розвитку, консультуватимуть у Центрі розвитку дитини. Можна звертатися з дитиною від двох місяців до трьох років. Центр відкрили у львівському дитячому садку комбінованого типу "Барвінок" на вул. Шафарика.

— До Центру батьків скеровуватимуть лікарі, — розповідає Надія Оксенчук, 50 років, начальник управління освіти у Львові. — А вже тут із ними працюватимуть реабілітологи, дефектологи і психологи. Чим раніше почати корекцію, тим кращими будуть результати. Сьогодні в центрі займаються 12 дітей з вадами розвитку.

Із трьох років вихованці Центру переходитимуть до садочка. У "Барвінку" є звичайні та спеціалізовані групи для дітей з особливими потребами.

— Є окремі групи для дітей з вадами мовлення, розумовими та ДЦП, у них по п"ять–шість вихованців.  Працюємо з дітьми за спеціальними програмами, — каже Наталя Витрикуш, 43 роки, директорка садочка. — Але окрім спеціалізованих, є групи, де діти з вадами займаються разом зі здоровими. 

Зараз ви читаєте новину «У Львові запрацював Центр розвитку дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі