вівторок, 08 липня 2008 07:01

У Львові відкрили автосалон "Рено"

Один із найбільших у Львові автоцентрів відкрили на вулиці Богдана Хмельницького, 228. На першому поверсі двоповерхової будівлі розміщений автосалон та сервісний центр. На другому — зал очікувань для клієнтів, машини яких оглядатимуть автомеханіки.

Заїзд до автоцентру "Рено" вимощений бруківкою. На майданчику припарковані нові моделі машин. Автоцентр побудований за усіма світовими вимогами та стандартами. Загальна площа салону — 2200 м2. Тут представлені не лише моделі від концерну "Рено", й від підгрупи "Дачія".

Офіційним дилером "Рено" у Львові з 2000 року є ТОВ "Ю.Р.К.". Але це не перше представництво компанії в місті. Ще з 20-х років ХХ століття "Рено" презентувала Спілка з обмеженою відповідальністю "Пілот". Окрім авто, представництво пропонувало резервні частини на складі, власні механічні майстерні, гуми, оливи і мастила. Поява тогочасного "Рено" у Львові мала дві причини. Це закінчення Першої світової та реорганізація головного концерну.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відкрили автосалон "Рено"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі