понеділок, 05 березня 2007 16:35

У Львові побільшало лікарів ветеринарної медицини

  Декан факультету ветеринарної медицини Михайло Козак вручає диплом випускниці
Декан факультету ветеринарної медицини Михайло Козак вручає диплом випускниці

128 студентів Львівської національної академії ветеринарної медицини імені Гжицького 1 березня отримали дипломи лікарів.

— П"ять з половиною років тому на перший курс зарахували 150 абітурієнтів, а зараз перед нами 128 дипломованих спеціалістів, 105 із яких мають на руках направлення на роботу, — розпочав урочисту частину випускного вечора ректор академії Роман Кравців, 65 років. — 34 випускники вже створили сім"і, виховують діточок.

Про високий рівень навчання у Львівській ветеринарній академії знають не лише в Україні. Фахові спеціалісти отримали скерування у Закарпатську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Тернопільську та Волинську області, у Київ. Іван Марков, 22 роки, лікуватиме тварин у Болгарії, а 22-річний Радван Шаді Самір — у Лівані.

— Я приїхав до Львова, аби стати тим, ким мріяв із дитинства, — говорить Радван Шаді Самір. — Тут здобув дуже добру освіту, тому стану одним із кращих спеціалістів у Лівані. А сюди повернуся через п"ять років на зустріч із однокурсниками.

— Нашим випускникам легко знайти роботу, — каже декан факультету ветеринарної медицини Михайло Козак, 57 років.

Адреса академії: 79010, м. Львів, вул. Пекарська, 50.

тел.: (0322) 78 36 13, 75 65 60.

Зараз ви читаєте новину «У Львові побільшало лікарів ветеринарної медицини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі