пʼятниця, 29 лютого 2008 07:00

У Львів привезли "азійського тигра"

Указ про призначення Миколи Кмітя тимчасовим виконувачем обов"язків голови Львівської обласної державної адміністрації президент Віктор Ющенко підписав 27 лютого.

Знайомити з керівником Львівщини із Києва прилетів заступник голови Секретаріату президента Роман Безсмертний. Разом із Миколою Кмітем до сесійної зали вийшов його попередник Петро Олійник.

Голова облради Мирослав Сеник запрошує до слова київського гостя.

— Не гоже перед громадою сидіти, — встає Роман Петрович. — Дозволю собі сказати кілька слів про людину, яка готується стати міністром, а можливо, і прем"єр-міністром України, — киває на Олійника. — Миколу Івановича я бачу рівного азійським молодим тиграм українця, який завжди хватає на льоту і добре розуміє економіку, — розповідає Безсмертний про Кмітя. — Він був серед тих, хто жалівся, як тяжко ходить коридорами влади. Тепер чекатиму на скарги його соратників.

Олійник дві хвилини дякує всім за роботу.

Микола Кміть помітно хвилюється.

— Я зовсім нова людина в державній владі, — говорить. — Я зразу скажу: бізнес залишився вчора, тепер у нас державна робота, усе абсолютно розділено. Старт важкий, бо потрібно покращувати показники.

Зараз ви читаєте новину «У Львів привезли "азійського тигра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі