четвер, 05 квітня 2007 19:03

У канторника забрали 100 тисяч доларів

Двоє невідомих чоловіків вистрелили в живіт 44-річному Ігореві Пристанському — працівникові обмінника валюти на вул. Наливайка у Львові. Потерпілого прооперували в лікарні швидкої допомоги. Його стан задовільний.

Близько десятої ранку в середу Ігор виходив із приміщення відділення "Кредобанку". У руках тримав сумку, в якій було близько $100 тис. Чоловік ніс гроші в обмінник у ювелірному салоні "Красуня". Один із нападників упритул вистрелив у нього з пістолета, інший вихопив сумку з рук. Грабіжники втекли на "дев"ятці". Це авто міліціонери знайшли спаленим на вул. Стуса.

— Про те, що чоловік нестиме таку суму грошей, знали небагато людей. Зараз ми їх встановлюємо, — розповідає начальник ЦГЗ обласної міліції Денис Харчук. — Міліціонери повністю виключають взаємозв"язок цього нападу із убивством канторниці на вулиці Мазепи у Львові в ніч на минулий вівторок.

Мешканці будинку біля "Кредобанку" кажуть, що чули три постріли. Власники кантора відмовляються коментувати ситуацію. Один із працівників Галицького райвідділу міліції повідомив, що обмінний пункт функціонував без належних документів.

Зараз ви читаєте новину «У канторника забрали 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі