понеділок, 07 травня 2007 07:03

У Хусті вибухнула кондитерська

Потужний вибух прогримів у центрі міста Хуст Закарпатської області 2 травня. Удень близько третьої години розірвало піч у кондитерському цеху на майдані Незалежності.

— Вибуху не витримали шибки у вікнах і перегородки між приміщенням кондитерського цеху та кав"ярні на другому поверсі будинку, — розповідає працівник центру пропаганди обласного управління МНС Федір Філіп. — Наші фахівці встановили, що до вибуху призвела відмова автоматичного обладнання в печі "Рототерм". Поруч із цехом розташована кав"ярня "Ладушка". У момент вибуху в приміщенні нікого не було.

У кондитерському цеху постраждали дві жінки. Осколками скла порізало ногу кондитеру 46-річній Марії Сливці. Жінку госпіталізували до Хустської райлікарні. 45-річна Марія Тегза із села Липча купувала солодощі. Під час вибуху її відкинуло до дверей. Жінка зламала ніс.

Кондитерський цех належить приватному підприємцеві Богданові Лендєлу, 32 роки. Хустянин разом зі страховими агентами підраховує збитки.

Зараз ви читаєте новину «У Хусті вибухнула кондитерська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі