вівторок, 24 липня 2007 07:02

У Ганни Пугало вигинула вся риба

У ставку 71-річної Ганни Пугало із села Рулеве Яворівського району Львівської області вигинули коропи. Жінка звернулася із заявою до Яворівського райвідділу міліції — підозрює, що рибу отруїв рідний брат її покійного чоловіка, 69-річний Володимир.

Володимир та Іван Пугали змолоду жили в одній хаті. Коли завели власні сім"ї, розділилися. Майже 50 років ворогували між собою. 8 років тому Іван помер, а Володимир досі свариться із братовою.

— Він усе на злість робить, — розповідає Ганна Пугало. — Дуби позрізав, верби попідпилював. А торік у ставку вся риба подохла. Я в міліцію звернулася, а там сказали, що справа піде до суду.

Ставок на городі під горбком 12 років тому викопав Іван Пугало. Щороку там плавали великі коропи.

— На плесі озерця з"явилася пляма соляри, — каже дільничний інспектор Яворівського райвідділу міліції Богдан Мудрик, 26 років. — Після цього зникла риба. Жінка написала скаргу на чоловікового брата. Але ніхто із сусідів не бачив, щоби він щось підливав. Вони вже чотири роки одне на одного скаржаться.

Правди посварені родичі шукатимуть у суді.

Зараз ви читаєте новину «У Ганни Пугало вигинула вся риба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі