четвер, 14 червня 2007 07:15

У Федора Хітька згоріли чотири автомобілі й мотоцикл

Житель села Старий Чорторийськ Маневицького району Волинської області Федір Хітько, 64 роки, позбувся трьох "жигулів", "запорожця" й мотоцикла. У гаражі дідуся вибухнули балони з газом. Господар тим часом вудив рибу.

Вибух на подвір"ї почула дружина Федора Лариса. Жінка покликала на допомогу сусідів, але ніхто не наважувався зайти у гараж. У ньому Хітьки зберігали каністру з бензином.

— Лариса плакала, казала, що в неї згоріло краму на мільйон, — каже соціальний працівник Надія Сльозко, 46 років. — Пожежники кажуть, що в самого президента нема на мільйон! А вона відповідала: у президента, може, й немає, а в неї — є! Більшого пожару в селі ще не було. Вибух аж у сусідніх селах чули.

Вогонь дощенту знищив цегляний сарай господаря й пошкодив покрівлю літньої кухні. Згоріли клітки із 60 кролями і два вулики з бджолами. Пожежа знищила два телевізори, три велосипеди, швейну машину, бензопилку і торфобрикети. Худобу врятували сусіди.

— Пожежу гасили п"ять годин, — каже інспектор Маневицького райвідділу МНС Дмитро Кушнір, 28 років. — Розглядаємо дві версії її виникнення. Можливо, сталося коротке замикання електромережі через перевантаження, а може, й замикання від акумулятора в одному з автомобілів. Балон із газом стояв неподалік.

До пенсії Федір Хітько працював бригадиром місцевої тракторної бригади, його дружина — бухгалтером. Майно Хітьки встигли застрахувати.

Зараз ви читаєте новину «У Федора Хітька згоріли чотири автомобілі й мотоцикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі