четвер, 08 листопада 2007 07:03

У Болехівському парку будують автозаправку

5 листопада громада Болехова, що на Івано-Франківщині, вийшла з пікетами до стін міської ради. Люди протестували проти зведення автозаправки під вікнами житлових будинків на території парку. Жителі міста на кілька хвилин перекрили трасу Львів–Чернівці.

— Це було не наше рішення. Приступивши до роботи, нам прийшлося затирати сліди колишньої влади, — говорить секретар Болехівської міськради Андрій Романюк, 36 років.

Територія парку належить Болехівському лісокомбінату з 60-х років. Документально зафіксована вона як пасовище. Фірма "Форт-Нокс" залучилася підтримкою міської ради минулого скликання і вирішила побудувати поряд автозаправку. Натомість пообіцяла виділити 10% від вартості будівництва на облагодження парку. Це близько 100 тис. грн. Міська громада проти будівництва АЗС.

— Ми будемо перекривати вулиці і стояти під стінами чиновників, доки не доб"ємося справедливості, — говорить Надія Гаврощук, 40 років. — У мене дитина маленька, я що, з нею заправкою буду гуляти?

Міський голова поки що не ухвалює жодних рішень. У Болехові проведуть громадські слухання.

Зараз ви читаєте новину «У Болехівському парку будують автозаправку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі