четвер, 09 жовтня 2008 20:09

Тварин можна буде вибрати за каталогом

У суботу та неділю вперше у Львові відбудеться джазова та виставкова акція, присвячена безпритульним собакам і кішкам. Вона пройде до Міжнародного дня захисту тварин. Заходи влаштовує міське комунальне підприємство "Лев" разом із товариством захисту тварин.

Організатори мають на меті популяризувати гуманне ставлення до чотириногих та розповісти про їх стерилізацію.

У суботу із 11.00 до 16.00 на площі Ринок буде благодійний джаз-концерт львівської групи "mt3". Це  програма поєднання джазу із традиційною індійською музикою.

Кілька собак і кішок будуть у клітках

Для дітей покажуть костюмовану виставу із клоунами на ходулях. Під час показу роздаватимуть інформаційні матеріали про тварин. Проводитимуть конкурс дитячого малюнка. Відбудеться виставка фотографій з життя безпритульних тварин та притулку "Милосердя", а також виставка картин львівських художників.

Бездомні тварини також візьмуть участь в акції. Кілька собак і кішок будуть у клітках. Львів"яни зможуть вибрати собі чотириногого друга за каталогами, створеними спеціально до дня захисту тварин.

Зараз ви читаєте новину «Тварин можна буде вибрати за каталогом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі