субота, 12 січня 2008 07:05

Туристи зірвалися з крутого схилу

Напередодні Різдва троє туристів-киян та їхній товариш із Чернігова відпочивали в Карпатах. Під час сходження на гору Петрос вони зірвалися з крутого схилу і майже кілометр котилися вниз.

— Туристи не повідомили нам про намір сходити на гору, — розповідає командир Лазещинського гірського пошуково-рятувального пункту Дмитро Климпуш. — Через селище Ясіня вони самостійно попрямували в бік полонини Шаса, а звідти на гору Петрос. Опинилися на лавинонебезпечній території. Із гори спускалися північною стежкою в напрямку полонини Головчаска. На півдорозі троє хлопців зірвалися.

У той час на Головчасці тренувалися рятувальники. Працівники МНС саме сіли обідати і побачили туристів, які падали. Кинулися їм допомагати. Киянина В"ячеслава Белінського, 20 років, у комі доправили до обласної лікарні Ужгорода. Інші туристи — Олег Сосновський, 31 рік, В"ячеслав Шляхов, 27 років, та Роман Браїла, 21 рік — після отримання першої допомоги повернулися додому.

Зараз ви читаєте новину «Туристи зірвалися з крутого схилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі