пʼятниця, 28 березня 2008 07:11

Тур "Прага–Париж" триває 9 днів

Львівська туристична фірма "Тур-ретур" організовує поїздки до Праги та Парижа. Нещодавно з екскурсійного туру повернувся львів"янин 30-річний Богдан Михайльський.

— У Празі нам організували 4-годинну екскурсію, — розповідає чоловік. — Гуляли Карловим мостом, були у Празькому Граді, заснованому Карлом ІV. Особливо вразила Золота вулиця. Колись алхіміки займалися тут винаходом еліксиру вічної молодості. Тепер у крамничках і майстернях продають вироби зі скла та глини.

Туристи переночували у 3-зірковому готелі. Зранку поїхали до замку Штернберг ХІV ст., збудованого на скелі. Наступного дня вирушили до Франції.

— У Парижі встигли відвідати всі визначні місця — Єлисейські поля, Собор Паризької Богоматері, Ейфелеву вежу, Лувр, — каже Богдан.

Сьомий день туру львів"яни провели в Карлових Варах — чеському місті-курорті. Там на поверхню виходять 12 цілющих джерел. Вони схожі за хімічним складом, але мають різну температуру — від 40 до 72°С.

Вартість 9-денного туру "Прага–Париж" — 270 євро.

Зараз ви читаєте новину «Тур "Прага–Париж" триває 9 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі