понеділок, 19 березня 2007 16:39

Тренерові Юрчишину в Москві поміняють суглоби

18 березня колишній гравець і тренер львівських "Карпат" 49-річний Степан Юрчишин виїхав зі Львова до Москви. В одній із тамтешніх клінік йому замінять суглоби на обох колінах. Операція пройде у вівторок 20 березня.

Тиждень тому "Карпати" оприлюднили звернення "Допоможемо Юрчишину разом!". У ньому закликали вболівальників зібрати 60 тис. грн на термінову операцію.

Перед поїздкою тренер розповів, що навіть не цікавився, скільки грошей надійшло на банківський рахунок. А все тому, що наприкінці лютого до нього зателефонував президент Федерації футболу України Григорій Суркіс і вирішив проблему коштів за хвилину.

— Не очікував цього дзвінка, — розповів Юрчишин. — Суркіс запевнив, що Федерація оплатить операцію, та ще й запропонував працювати у ФФУ тренером-методистом дитячо-юнацького футболу України. Зараз допомагаю Анатолієві Бузнику тренувати юнацьку збірну України (вік гравців до 17 років. — "ГПУ").

Про травми, через які Юрчишин не зміг виступити на Олімпіаді-80 і розкритися в "Динамо" Лобановського, він каже так:

— Я був молодий, тому рвався в бій, грав "попри уколи". Через це нашкодив собі. Недавно один лікар, дізнавшись про мої уколи кеналоху, сказав: "Усе, коліна нема". Його виїла хімія. Кеналох знімав болі, але руйнував тканини.

Торік Юрчишин потрапив під скорочення в клубі "Карпати", де працював тренером-селекціонером.

Зараз ви читаєте новину «Тренерові Юрчишину в Москві поміняють суглоби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі