пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Тренер Степан Юрчишин покинув команду

27 вересня футбольний клуб "Львів" поступився одеському "Чорноморцю" із рахунком 0:2. Головний тренер 51-річний Степан Юрчишин подав у відставку.

— Я свою роботу виконував добросовісно, — говорить він. — Майже з нічого ми зробили команду. Спочатку в нас було завдання залишитися в першій лізі. Згодом — посісти місце в десятці,  вийшли в прем"єр-лігу.

Степан Юрчишин у майбутньому планує працювати в Україні. Поки що пропозицій від інших клубів не отримував.

Юрчишин родом із села Керниця Городоцького району. У 22-річному віці здобув звання "Рекордсмен футбольної команди "Карпати" за сезон". У ворота суперників забив 42 голи.

Із 2006 року тренує молодих футболістів "Львова". У липні цьогоріч у межах сьомого туру української Прем"єр-ліги львів"яни програли київському "Арсеналу". У битві за шість очок останні перемогли з рахунком 1:0.

— Видно, що команді бракує досвіду. Очки, як і голи, даються важко, — зазначав тоді тренер.

Торік у березні в московській клініці Юрчишину замінили суглоби обох колін. Операція коштувала 60 тис. грн. Проблему з грішми вирішив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Одинадцять років тому Степан Юрчишин поховав дружину. Сам виховав двох доньок. 24-річна Ольга працює в банку. 19-річна Наталя навчається на третьому курсі комерційної академії.

Із Юрчишиним залишив клуб старший тренер Михайло Калита. До наступних матчів у вищій лізі команду готуватиме В"ячеслав Мавров.

Зараз ви читаєте новину «Тренер Степан Юрчишин покинув команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі