четвер, 07 лютого 2008 07:08

Трагедія на Львівщині: чоловікові розчавило голову

51-річний Мирон Гринишин з села Новосільці  із зятем Іваном поїхав до лісу по дрова. Завантаживши воза, вирішили повертатися грунтовою дорогою. Іван поганяв коней, а тесть сидів на дровах, спершись на поперечину підводи. На вибоїні підводу підкинуло, і Мирон упав на дорогу. Заднє колесо воза переїхало йому голову. Чоловік помер на місці пригоди. Нещасний випадок стався поблизу села Бортятин Мостиського району Львівської області.

— Мирон був господарем на все село, — розповідає 60-річна Тетяна Мазур із Новосілець. — Мав свого трактора, воза, пару коней. Навесні сусідам городи орав. Завжди спокійним був, урівноваженим, ніхто від нього лайливого слова ніколи не чув. І горілки не признавав. Казав, що то напій для ледачих.

Із дружиною Марією Мирон виховав доньку Оксану. Вона з чоловіком і дітьми живе з батьками. В сусідній Судовій Вишні молода сім"я будує особняк. Сусіди кажуть, того дня Мирон Гринишин віз дрова на перекриття новобудови.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія на Львівщині: чоловікові розчавило голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі