вівторок, 11 вересня 2007 07:11

Тиждень розшукують убивць студентки Вікторії Кобзар

Вікторію Кобзар, 18 років, Андрія Махрового, 20 років, та Ольгу Савку, 21 рік, опівночі 3 вересня збила іномарка під будинком на вулуці Виговського у Львові.

У понеділок разом зі своїм приятелем Андрієм і сусідкою Ольгою студентка Львівського медколеджу Вікторія Кобзар поверталася додому з прогулянки. Іномарка налетіла на них під самим під"їздом. Водій утік. Міліцію і "швидку" до побитих викликали сусіди Вікторії. Поки приїхали медики, дівчина померла. В Андрія діагностували перелом правої стопи та струс мозку. Ольгу Савку з закритою черепно-мозковою травмою поклали у реанімацію.

— На місці аварії державтоінспектори виявили уламки від розбитого скла машини. Згодом на прилеглій вулиці знайшли сам автомобіль із зачиненими дверцятами, — розповідає керівник прес-центру обласного управління ДАІ Світлана Добровольська. — Авто зареєстроване у Німеччині. Наразі встановлено декількох осіб, які перетинали німецький кордон цим автомобілем. Але нікого із підозрюваних іще не затримали.

Зараз ви читаєте новину «Тиждень розшукують убивць студентки Вікторії Кобзар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі