вівторок, 05 серпня 2008 07:12

Тіло Назара знайшли в закинутому кар"єрі

У селі Дзвиняч Заліщицького району Тернопільщини поховали 8-місячного Назара Михайліва. 9 липня мати-одиначка Наталія Михайлів, 17 років, звернулася до сільради із заявою про зникнення сина.

Міліціонери підозрювали матір дитини. Але затримали й чоловіка, який до жінки учащав. 37-річний Сергій Українець заперечував свою причетність до справи. Проте пізніше зізнався, що вбив малюка через ревнощі.

Уночі 8 липня чоловік прийшов до Наталії. Удома її не застав. Назар розплакався. У нападі люті Сергій схопив дитину, поклав її в поліетиленовий мішок і вдарив об бетон. Від отриманої черепно-мозкової травми Назар помер. Злякавшись скоєного, чоловік виніс тіло й закопав у закинутому кар"єрі.

— У селі є люди, які засуджують Наталю. Але більше тих, хто співчуває. Вона тяжко переживає, плаче. Усе ж таки, мати. Його дев"ять місяців під серцем носила, а потім стільки ж годувала-доглядала, — розповідає бухгалтер Дзвиняцької сільради Галина Никорук, 31 рік.

Односельці не розуміють, як Сергій міг убити дитину. Він різноробочий. Улаштовувався на сезонні роботи. Кажуть, не п"є горілки. Хотів одружитися із Наталею. Але вона відмовила.

Сергія Українця заарештували.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Назара знайшли в закинутому кар"єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі