Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 07:12

Тетяна Савка вчаділа від каміну

65-річна ужгородка Тетяна Савка мешкала сама в однокімнатній квартирі на другому поверсі на вул. Канальній, 31, у мікрорайоні Доманинці. Жінка була економною. На ніч завжди вмикала камін.

— Її сусід викликав пожежників о 6 годині 20 хвилин, — розповідає Вікторія Бокій, працівник управління МНС у Закарпатській області. — Він каже, що надранок почув у квартирі старенької якийсь брязкіт. Жінка була одинокою, дітей не мала. Сусід захвилювався, коли в його квартиру просочився запах горілого. Вийшов на площадку і підійшов до дверей. Почав стукати, а потім намагався самотужки  відчинити. Ухопився за розкалену від вогню ручку.

Вогнеборці пенсіонерку знайшли непритомною біля вхідних дверей. Жінка вже не виявляла жодних ознак життя. Мабуть, хотіла вирватися з вогню та не встигла. Медична експертиза показала, що Тетяна Савка отруїлася чадним газом. Камін від полум"я аж покрутився. Вогонь знищив у квартирі меблі та пошкодив одяг.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Савка вчаділа від каміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути