четвер, 10 травня 2007 07:10

Тетяна Кукса тиждень сиділа біля трупа чоловіка

Померлий від серцевої недостатності 39-річний Ігор Кукса тиждень лежав у своїй квартирі на вул. Кавказькій у Рівному: про раптову смерть чоловіка 37-річна дружина Тетяна нікого не повідомила. Мерця виявила сусідка, яка мешкає поверхом нижче. Увечері по стінах її квартири потекла вода — Кукси затоплювали.

— Піднялася нагору, подзвонила — ніхто не відповів, — розповідає 52-річна Галина Омельчук. — Штовхнула броньовані двері — відчинено. З квартири вискочив пес і втік на вулицю. Я відразу забігла у ванну і позакручувала крани. Господарів не догукалася.

У спальні на дивані Галина побачила розпухлий труп Ігоря. Не витримавши смороду, вона побігла додому й подзвонила в міліцію. Проте двоє правоохоронців зайти до квартири не наважилися.

— Спитали, чи пробувала в Ігоря пульс. Та який там пульс, якщо тіло вже пахне?! — дивується Галина. — Доки розпитувалися, Тетяна зачинилася зсередини.

Міліціонери порадили жінці звернутися у ЖЕК і пішли. Комунальники відправили Галину назад до міліції. Лише наступного дня після численних телефонних дзвінків приїхала оперативна група, відчинила двері й забрала труп.

Ігор Кукса у минулому працював військовим прокурором, із Тетяною одружився два роки тому. Дітей у подружжя не було.

Тетяну забрали на обстеження до психлікарні. Собаку Куксів узяв до себе сусідський хлопець.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Кукса тиждень сиділа біля трупа чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі