четвер, 09 жовтня 2008 07:13

Тернополянам не підвищуватимуть тарифів на тепло

У Тернополі досі тривають роботи із реконструкції двох відомчих котелень на просп. Степана Бандери та вул. Данила Галицького. Старе обладнання викинули ще в серпні, а нове досі встановлюють. Проте опалювальний сезон розпочнеться вчасно.

За словами мера Романа Заставного, місто готове до опалювального сезону на 90%. Міський голова просить тернополян сплатити борги за комунальні послуги. Заборгованість жителів перед Тернопільміськтеплокомуненерго становить понад 13 млн грн. Перед газопостачальниками — 6,8 млн грн.

Плату за газ не підвищуватимуть.

— Хотів би запевнити усіх жителів, що до 1 січня зміна тарифної політики не розглядається, — обіцяє Роман Заставний, 36 років. — Проаналізувавши фінансові можливості кожної тернопільської родини, ми дійшли висновку, що люди будуть не в змозі сплачувати за енергоносії.

У гуртожитках товариства "Текстерно" цієї зими має бути тепло. Про це мерія домовилася із підприємством. А для гуртожитків комбайнового заводу спеціально будують власну котельню.

Зараз ви читаєте новину «Тернополянам не підвищуватимуть тарифів на тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі