вівторок, 28 серпня 2007 07:08

Тернопільську мерію підсвітили ліхтарями

Біля фасаду міськради Тернополя видніються чотири прожектори, вмонтовані в тротуарну плитку. Ними в свята підсвічують будівлю мерії.

— Місто почали освітлювати з міської ради, бо це головна споруда, — розповідає заступник начальника управління житлово-комунального господарства Олег Соколовський, 46 років. — Ще з давнини так повелося: якщо на мерії горить вогонь — значить, місто живе.

Керівники міськради хотіли подати приклад іншим підприємствам і організаціям Тернополя. Тепер чиновники ведуть переговори з банками, організаціями обласного підпорядкування, щоб ті зробили освітлення за свій кошт. Систему світла хочуть зробити такою, щоб вона за певний період перемикалася й будівлі освітлювалися з різних кутів.

Систему освітлення фірма "Ватра-Шредер" установила за рахунок спонсорських коштів. Міськрада заплатила лише за використані матеріали. Усі роботи обійшлися в 43 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільську мерію підсвітили ліхтарями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі