понеділок, 26 березня 2007 16:08

Телефонний терорист з переляку осоромився

Оперативники Любомльського райвідділу міліції Волинської області спіймали за руку чотирьох телефонних хуліганів. Упродовж тижня підлітки тероризували міліцію повідомленнями про мінування та бандитські розборки. Під час затримання 14-річний жартівник із переляку намочив штани.

Хлопці телефонували з мобільників із санаторію села Згорани Любомльського району. Називалися вигаданими іменами й попереджували про закладені бойові гранати в школах райцентру, про контрабанду наркотиків через сусідню митницю "Ягодин". Правоохоронці щоразу перевіряли інформацію, доки не вирахували жартівників. Оперативна група приїхала в санаторій, відібрала мобільники і відвезла переляканих хуліганів до батьків.

— Хлопцям по 14–16 років, двоє з Локачинського району, по одному з Ковельського та Рожищенського. Батькам доведеться платити штраф за витівки дітей, — каже начальник Любомльського райвідділу міліції Микола Дубій, 42 роки.

Місяць тому правоохоронці піймали на телефоні 16-річного Богдана Пилипчука. Напередодні контрольної учень "замінував" рідну школу в Любомлі. Тиждень тому 58-річний прапорщик Ігор Борисюк напідпитку подзвонив до міліції й повідомив про бомбу в приміщенні Генерального консульства Республіки Польщі в Луцьку. На жартівників чекають суди і по 1,5–3 тис. грн штрафів.

Зараз ви читаєте новину «Телефонний терорист з переляку осоромився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі