середа, 29 серпня 2007 07:14

Тарас Ящук застрелився на очах у дружини

32-річний підприємець Тарас Ящук із села Біла Криниця Рівненського району прострелив собі скроню після сварки з дружиною.

У неділю ввечері подружжя повернулося додому з гостин у сусідньому селі Бабин Гощанського району. Друзі підвезли їх додому на авто.

Удома нетверезий Тарас посварився з дружиною, бо вона хотіла їхати до супермаркету по продукти. Чоловік не пускав її і витяг зі схованки пістолет з гумовими кулями. Пригрозив, що застрелить, і поцілив у вазу.

Жінка наказала доньці Марині, щоб та взяла на руки 3-річного братика й бігла з хати.

— Він ще крикнув їй услід, щоб зупинилася. Жінка негайно подзвонила друзям, аби приїхали та втихомирили чоловіка, — каже інспектор Михайло Мельник з обласної міліції. — Вони забігли до хати й умовляли Тараса кинути зброю. Але Ящук лівою рукою приклав пістолет до скроні й вистрелив.

Тарас помер миттєво. Куля прошила череп і увійшла в мозок.

Слідчі опитали сусідів, але ніхто не знає, що стало причиною самогубства Тараса Ящука.

— Кримінальну справу порушувати не будемо. Немає жодних доказів, що це жінка довела Тараса до самогубства, — каже 49-річний прокурор Рівненського району Григорій Безлесюк. — Чоловік був психічно здоровий, бо дозвіл на зброю йому видали шість років тому.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Ящук застрелився на очах у дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі