вівторок, 31 липня 2007 07:06

Талюхові проломили голову цеглою

47-річного митника Андрія Талюха побили вимагачі грошей. Уночі 25 липня у селищі Шкло Яворівського району Львівської області чоловіка вдарили важким предметом по голові.

Андрій разом із дружиною та двома дітьми спали, коли о першій ночі четверо невідомих у масках вдерлися у хату.

— Нападники вдарили чоловіка по голові предметом, схожим на цеглу, — розповідає інспектор Центру громадських зв"язків Львівської обласної міліції Ольга Детюк. — Із хати винесли 300 гривень, 500 доларів і ювелірні вироби. Загальна сума награбованого — близько 10 тисяч гривень.

Після нападу Андрій Талюх звернувся до Новояворівської міської лікарні. Медики діагностували у нього черепно-мозкову травму, струс головного мозку та численні гематоми на тілі. Проте наступного ранку Телюх виписався. Де він зараз перебуває — невідомо. Квартирний телефон не відповідає.

У Шкло виїхали міліціонери. За фактом нападу на митника порушили кримінальну справу. Працівники Яворівського райвідділу міліції наразі відмовляються від будь-яких коментарів.

— Ця справа досі не розкрита, тому вони не надають інформації, — пояснила Ольга Детюк.

Сусіди та односельчани Андрія Петровича узагалі кажуть, що нічого не чули про цей випадок.

Зараз ви читаєте новину «Талюхові проломили голову цеглою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі