вівторок, 23 вересня 2008 07:08

Таксисти вимагають стоянок

Таксоперевізники Львова обвинувачують керівника управління транспорту міста Миколу Шкургана в службовій недбалості. Профспілки автотранспортників уже півтора року домагаються від міського управління легалізації стоянок для таксі.

— Чому трамваї мають свої зупинки, маршрутки мають, а таксі не можуть добитися? — каже голова вільної профспілки "Автомобіліст України" Сергій Кабанов, 58 років. — Микола Шкурган зволікає з укладанням договорів із перевізниками. Ми хочемо дати місту гроші, а чиновники їх не беруть. Це відвертий саботаж і бездіяльність.

1 липня 2008 року робоча група міськради прийняла рішення про укладення договорів з таксоперевізниками на 116 місць. Однак його не виконали.

За підрахунками Асоціації, за 1,5 року, доки триває документальна тяганина з управлінням, міський бюджет уже втратив 150–250 тис. грн.

Таксоперевізники кажуть, що вимоги стосовно послуг перевезень, зокрема встановлення таксометрів, вони  виконують на 70%. Попереджають, якщо міська влада не відреагує на їхні скарги, проведуть широкомасштабні акції протесту в центрі Львова вже через тиждень.

Керівник управління транспорту і зв"язку 47-річний Микола Шкурган, говорить, таксомоторні стоянки колективно затверджує робоча група. А на це витрачається зайвий час.

Зараз ви читаєте новину «Таксисти вимагають стоянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі