четвер, 22 листопада 2007 07:13

Таксиста Анатолія Тимцо убив пасажир

У Луцьку під гул автомобільних клаксонів поховали таксиста Анатолія Тимцо, 32 роки. Уночі в селі Сирники Луцького району водія убив п"яний пасажир.

Анатолій погодився відвезти двох дівчат і двох хлопців із луцького бару до Сирників на дискотеку. На околиці села Богдан Савош, 18 років, попросив водія зачекати, поки він зайде додому. Хлопець повернувся з ножем у кишені.

— У Сирниках компанія вийшла з таксі, а Богдан залишився з водієм, на заклад дав йому мобільний, — розповідає працівник відділу зв"язків із громадськістю УМВС України у Волинській області Ірина Новосад. — Потім хлопець запросив до таксі знайомого й наказав водієві їхати. У якийсь момент Савош вихопив ножа і штрикнув водія в шию.

Потім хлопець пішов додому. Не взяв ні золотих прикрас, ні виручки таксиста.

За півгодини автомобіль помітив перехожий. Анатолій Тимцо відкрив двері й сказав, що поранений. Але до приїзду "швидкої" чоловік помер. Богдана Савоша затримали наступного ранку. Про злочин він розповів матері.

— У Анатолія двоє маленьких дітей. Колеги та фірма допоможуть грошима, — каже голова профспілки таксистів Волині Анатолій Байдоха, 42 роки.

На похорон Анатолія Тимцо приїхало 400 таксі.

Зараз ви читаєте новину «Таксиста Анатолія Тимцо убив пасажир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі