субота, 01 грудня 2007 07:06

Таксист "підрізав" авто мера

Минулого четверга службовий джип "Мітцубіші Паджеро Спорт" сливового кольору 1999 року випуску зіткнувся з ВАЗом 27-річного таксиста Сергія на вул. Івана Франка в Чернівцях. Міський голова Микола Федорук, 53 роки, який перебував у джипі, не постраждав.

— Таксист зупинив машину на пішохідному переході, щоб висадити пасажира. Під"їхав джип, — розповідає начальник господарського управління міської ради Василь Куцан, 59 років. — Микола Трохимович саме виходив, коли таксі повільно рушило з місця. Переднім бампером ВАЗ втиснувся у праві задні дверцята машини. Увігнув небагато, сантиметрів зо 20. На місце події викликали інспекторів міської ДАІ та страховиків. До водія таксі ми не висуваємо великих претензій. Ну присудять йому 150 гривень відшкодування, то він три роки по п"ять гривень виплачуватиме. Але таксист наполягав, що то його машину "підрізали". Його забрали до відділку для оформлення ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Таксист "підрізав" авто мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі