субота, 20 вересня 2008 07:10

Священик автівкою врізався у потяг

На залізничному переїзді в селі Страшів неподалік райцентру Сарни Рівненщини у вантажний потяг на швидкості врізався автомобіль "Пежо Партнер". За кермом був 46-річний Василь Приднюк. Він настоятель Свято-Успенського храму Української православної церкви Московського патріархату в селищі Клесів Сарненського району. Чоловік намагався проскочити на червоне світло й обминув закритий шлагбаум.

— Дивом чоловік залишився живим. Отримав забій голови. Від машини — купа брухту, — розповідає рівненський транспортний прокурор Олексій Корольов, 31 рік.

Рух залізницею відновили за 10 хв. Священика не госпіталізували. Він почувається добре.

— Увечері поспішав у справах у Сарни. Не побачив потяга. Яке кому до цього діло. Знаю, що винен, і буду відповідати. Не хочу про це говорити, — сердиться чоловік.

Василь Приднюк служить у Клесові з 1993-го. Живе із сім"єю в парафіяльній хаті.

— Ми й не чули, що з ним таке сталося. Шанована людина. Спокійний і врівноважений чоловік, — говорить секретар Клесівської селищної ради Людмила Романюк, 45 років.

Місяць тому послушниця Городоцького жіночого монастиря УПЦ МП автомобілем "хюндай" біля села Малий Шпаків неподалік Рівного збила 10-річну дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Священик автівкою врізався у потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі