понеділок, 16 липня 2007 07:00

Студенти затримали вимагача грошей

Минулого четверга у 804-й кімнаті гуртожитку Національного університету "Львівська політехніка" на вул. Лукаша 22-річний Михайло накинувся на Анатолія, 25 років. Останній вимагав у студентів гроші.

— Це було близько десятої вечора, — розповідає Михайло. — Незнайомець зайшов до нашої кімнати з великим кухонними ножем і сказав: "Ну все, давайте свої гроші". Коли я сказав, що грошей нема, він обшукав наші кишені, понишпорив по сумках і зажадав мобільники.

Коли здирник збирався йти, до кімнати з охоронцем зайшла вахтер Софія Наумець.

— Вона почала розпитувати, що чужий тут робить. Жінка не зорієнтувалася в ситуації. Щоб заспокоїти її, я сказав, що це наш друг, — розповідає Михайло.

Анатолій сховав ножа й рушив за вахтершою до дверей. У коридорі Михайло накинувся на нього й заломив руки за спину. Вимагача повалили на долівку й тримали, доки не приїхав патруль.

У міліції з"ясували, що того вечора Анатолій відібрав гроші у студентів з десяти кімнат, прихопив мобільні телефони, годинники і ноутбук. У кишенях чоловіка правоохоронці знайшли кілька грамів марихуани.

Зараз ви читаєте новину «Студенти затримали вимагача грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі