середа, 25 квітня 2007 07:02

Стовп розтрощив легковика

Автор: Фото: Василь КИЯШКО
  Чернівецькі даїшники перекривають рух
Чернівецькі даїшники перекривають рух

Минулого тижня на вулиці Гагаріна в Чернівцях сталося три аварії. Двоє городян досі перебувають у лікарні швидкої медичної допомоги.

— Це просто збіг обставин, — коментує ситуацію 26-річний Олексій Пономаренко, інспектор ЦГЗ обласного управління міліції. — Так, там досить крутий спуск, але це не єдиний у місті.

У середу 18 квітня поблизу залізничного вокзалу 45-річний Андрій наїхав автомобілем на 47-річного водія тролейбуса Октавіана.

— Чоловік ремонтував штангу тролейбуса, — розповідає Пономаренко. — Відвів її убік, вийшов на смугу руху, а водій легковика просто не помітив його.

Октавіана госпіталізували до лікарні із закритим переломом кісток тазу та травмою черевної порожнини. У той же шпиталь у неділю привезли 43-річного Григорія. Чоловік побив голову за кермом "Ауді-80", коли зіткнувся із легковиком 35-річного Ярослава і врізався в електороопору.

Минулої п"ятниці на вул. Гагаріна впала електроопора.

— Автобус "ікарус" рухався угору схилом. Водій легковика вирішив обігнати його і вискочив на зустрічну смугу, — розповідає про автопригоду Пономаренко. — Трохи "підрізав" авто, що рухалося вниз по спуску. Водій автобуса різко взяв праворуч, щоби уникнути зіткнення, і врізався у дві припарковані в недозволеному місці машини. Ті від удару покотилися і врізалися в електоропору. Стовп зламався навпіл і розтрощив іномарку "Опель-Аскона". На щастя, водія в ньому не було, а всі учасники пригоди відбулися переляком.

Зараз ви читаєте новину «Стовп розтрощив легковика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі