середа, 28 листопада 2007 07:05

Степан Семенюк убив дядька

Житель села Борщівка Костопільського району Рівненської області Степан Басюк, 40 років, загинув від рук 18-річного племінника Степана Семенюка. Хлопець під час сварки вступився за 65-річну Нелю Цимбалюк, матір дядька, та тричі вдарив чоловіка ножем у живіт.

Минулої неділі Степан Басюк повернувся додому майже опівночі. На подвір"ї зчинив сварку з матір"ю, яка відмовилася дати йому гроші на горілку. За жінку вступився Степан Семенюк. Односельці розповідають, що Басюк заштовхав племінника до хати й замахнувся на нього молотком. Хлопець з переляку вхопив ножа та вдарив дядька в живіт. Коли той знепритомнів, поклав його на ліжко й вибіг із будинку. Жінка викликала міліцію.

— Степан Семенюк із багатодітної сім"ї. Він із трійнят. Його братів звати Іван і Василь. Усі спокійні та врівноважені хлопці. Ми просто приголомшені тим, що сталося, — бідкається Алла Лимашевська, 32 роки, секретар Малолюбашанської сільради, до якої входить Борщівка.

Степан — найстарший із семи дітей 49-річних Галини та Володимира Семенюків. У селі їхню сім"ю поважають, вважають працьовитою. Вони обробляють понад гектар землі, доглядають корову, коней, свиней.

Степанові Семенюку загрожує до трьох років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Степан Семенюк убив дядька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі