субота, 11 жовтня 2008 07:06

Степан і Ольга Яцківи розбилися на машині

У п"ятницю в селі Гиновичі Бережанського району на Тернопільщині поховали 47-річного Степана Яцківа та його дружину Ольгу, 47 років. Подружжя розбилося на власній червоній "ладі".

Степан колись працював у міліції. Останніми роками їздив по заробітках. Ольга була без роботи. Обробляли понад гектар городу. Разом допомагали сім"ї доньки Наталі, 25 років. Доглядали онуків — 8-річного Віталія та Андріану, 5 років.

У селі кажуть, чоловік збирався їхати на заробітки до Москви, мав квиток на поїзд. У середу Степан і Ольга зустрілися в крамниці сусіднього села Жуків. Їхня донька працює там продавщицею. Додому поїхали разом. Сіли в машину, яку недавно купили в кредит.

— Аварія сталася близько шостої вечора на автодорозі Бережани–Поморяни. Дорога там асфальтована, погода тоді була суха. Але чоловік тільки другий день керував автомобілем, — розповідає старший інспектор обласної державтоінспекції Микола Лецкалюк. — Найімовірнішою причиною трагедії є перевищення швидкості. Машина врізалася в явір на узбіччі. Удар був настільки сильним, що мотор вгруз у салон.

Щоб витягти людей, рятувальники розрізали машину спеціальними ножицями. Проте Яцківи були мертві.

Неподалік місця пригоди стоїть скульптура Матері Божої. Її поставили, щоби вберегти водіїв від аварій. Це третя дорожньо-транспортна пригода на цьому місці за останні кілька років.

Зараз ви читаєте новину «Степан і Ольга Яцківи розбилися на машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі