субота, 29 березня 2008 07:15

Солдат Іван Романюк застрелився у чайній

Солдат строкової служби Іван Романюк,19 років, о п"ятій ранку в середу взяв автомат Калашникова із набоями і подався геть з військової частини неподалік Володимира-Волинського Волинської області. У п"ятницю його знайшли мертвим у приміщенні солдатської чайної окремої механізованої бригади 13-го армійського корпусу Сухопутних військ.

Утікача виявили у ніч на 28 березня. Вартові зауважили, що хтось пробрався у солдатську чайну. Приміщення оточили. Через кілька хвилин у холодильній шафі підсобки пролунала автоматна черга з трьох пострілів. Коли за годину бійці спецпідрозділу МВС зайшли всередину, Іван лежав мертвий.

Романюк родом зі села Велимче Ратнівщини. Там залишилися його молодші сестри Тетяна та Наталя і старші брати Микола та Володимир.

— Дівчата їхні такі шустрі, а хлопці навпаки, спокійні, — каже директор Велимченської школи Євгенія Нікончук, 54 роки. — Іван у школі був тихонею, вчився погано. Родина бідова: мати Оля — німа, батько п"є.

До демобілізації Романюкові залишалося два тижні.

— У селі не вірять, що він утік. Тільки б йому не зробили чого поганого, — зітхає Євгенія Петрівна. — Іван казав, що служити йому подобається. Хотів залишатися в армії. У селі ж роботи ніякої немає —  їздить на заробітки в Москву.

Зараз ви читаєте новину «Солдат Іван Романюк застрелився у чайній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі