четвер, 05 липня 2007 07:05

Смужаниця пробіг кілометр у палаючій одежі

23-річна Лілія та 32-річний Роман Смужаниці постраждали від пожежі в розважальному залі салону гральних автоматів у Мукачевому Закарпатської області.

Вогонь у гральному закладі поблизу автовокзалу спалахнув у вівторок зранку.

— Коли пожежу загасили, таксисти та водії маршруток розповіли, що близько шостої години почули специфічний хлопок в залі ігрових автоматів, — розповідає начальник Центру пропаганди обласного управління МНС Федір Філіп. — Потім побачили, як із дверей вибігли двоє палаючих людей. Чоловік хутко помчав геть, а жінку — працівницю залу — водії маршрутних таксі накрили ковдрами й так збили з неї полум"я. На той час на місце пригоди приїхала аварійна машина газової служби та "швидка". Дівчину відвезли в реанімацію.

Обгорілого чоловіка перехожі помітили біля річки Латориця за півтора кілометри від автовокзалу. Одяг на ньому зотлів. Роман Смужаниця отримав травматичний шок і знепритомнів на березі. Його також доправили в реанімацію.

Лілія та Роман отримали термічні опіки тулуба, рук і голови. У дівчини обгоріли дихальні шляхи.

Рятувальники з"ясовують причини пожежі.

Зараз ви читаєте новину «Смужаниця пробіг кілометр у палаючій одежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі