вівторок, 17 квітня 2007 07:03

Слупська заявила про крадіжку свого наркозілля

На три тисячі гривень оштрафували 56-річну Євгенію Слупську із села Машів Любомльського району Волинської області. Жінка звернулася до дільничного з вимогою знайти зловмисника, який поцупив у неї сокиру, бензопилу та мішок маковиння.

Комору пенсіонерки обікрали по обіді, коли жінка ненадовго відлучилася з подвір"я. Господиня відразу викликала дільничного. У протокол записали про зниклі сокиру, бензопилу, граблі. Міліціонер запитав про розкидану на підлозі макову солому. Євгенія зізналася: іще вкрали мішок сушеного маковиння.

— Мак ростила для куті та пирогів. Думала, маковиння комусь згодиться, — пояснювала Слупська.

Дільничному довелося скласти іще один протокол — за зберігання наркосировини. Наступного дня міліціонери затримали в Машові 40-річного Миколу Корчука. Правоохоронці кажуть, що він навмисне вкрав маковиння, а заодно прихопив інструменти.

Євгенія Слупська вже була умовно засуджена на один рік за зберігання маковиння. У Машівській сільраді кажуть, що пенсіонерка зазвичай підробляє нянею в сусідньому прикордонному Ягодині. Сама виховує чотирьох дітей, найменшому Богданові — 10 років.

Любомльський міжрайонний суд покарав одиноку матір адмінштрафом. Безробітний односелець-холостяк Микола Корчук за крадіжку та спробу збути наркосировину отримав п"ять років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Слупська заявила про крадіжку свого наркозілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі