середа, 30 травня 2007 07:10

Школярики обпеклися високовольтним кабелем

У дворі на вул. Макарова в Рівному 9-річний Вадим Главацький і 8-річний Олексій Середа  залізли в траншею комунального підприємства "Теплотранссервіс" і палицями розворушили силовий кабель, із якого йшов дим. Дріт вистрелив. Олексієві попекло обличчя та праву руку. Батьки від госпіталізації сина відмовилися, щодня возять його на перев"язки. Вадима з опіками правої ноги та руки забрали до обласної лікарні.

— Хлопчикові зробили операцію і наклали ксеношкіру. Вона на деякий час замінить дитині власну. Із нею організм не втрачає своїх соків і не відчуває болю при перев"язці, — каже завідувач опікового центру лікарні Олег Кірик. — За два тижні повернеться додому.

У "Теплотранссервісі" вважають, що хлопчаки самі винні. Кажуть, територія була огородженою, про ремонтні роботи попереджав знак. Припускають, що кабель зайнявся від високої температури повітря. Траншею закриють за два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Школярики обпеклися високовольтним кабелем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі