пʼятниця, 22 лютого 2008 07:08

Школярі викрадали автомобілі для розваги

ВІсьмОХ підлітків із забезпечених родин підозрюють в угоні автомобілів у місті Кузнецовськ Рівненської області. Хлопці ганяли містом на крадених машинах і розбивали їх.

— Це усе підлітки 14–16 років. Затримали лише найстаршого — 16-річного Вадима. Він був за кермом, — каже інспекторка обласної ДАІ Світлана Марко. — А з молодших взяли підписку про невиїзд.

Спершу школярі їздили контрабандним "Фордом Сієра". Цей автомобіль ввезли до країни незаконно. Він не був зареєстрований у ДАІ.

— Вони часто тікали на "форді" від патрулів, бо порушували правила. Нарешті їх упіймали та забрали автівку на штраф-майданчик, — говорить Світлана Марко.— Після цього в Кузнецовську стали пропадати машини.

Першими хлопці викрали "жигулі", потім ще два автомобілі ЗАЗ. За кілька днів після викрадення машини знаходили в лісосмузі. В автівок були побиті фари, погнуті бампери, але їх можна відремонтувати.

Кожне викрадення хлопці планували заздалегідь. Якщо знали, що власника в місті немає, пробиралися до гаража.

— Підлітки кажуть, що викрадали машини не задля грошей, а для розваги, — додає Марко.

Зараз ви читаєте новину «Школярі викрадали автомобілі для розваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі