четвер, 04 грудня 2008 19:47

Школу обігріватимуть електроконвекторами

Гектар землі несільськогосподарського призначення за 301 тис. грн продала з молотка Гостинцівська сільська рада Мостиського району.

— Після відрахувань у районний бюджет нам залишилося 157 тисяч  гривень. Їх використаємо для встановлення електричного обігріву школи-дев"ятирічки, — розповідає сільський голова Михайло Паславський, 60 років. — Зараз там палять вугіллям — у класах стоїть дим, холодно. Газом у школі не палили, бо не було котельні. Тепер її будувати не вигідно, та й газ постійно дорожчає. Електричні конвектори будуть економнішими.

Земля розташована за селом. Її новий власник планує збудувати там автозаправну станцію. Для села це додаткові робочі місця, благоустрій території.

— Маємо на продаж ще 3 гектари землі, — продовжує сільський голова. — Гроші із продажу плануємо використати на ремонт даху Народного дому, який свого часу збудували за кошти місцевого господарства і він є одним із найбільших у районі. У цьому приміщенні розташовані  сільрада, бібліотека й фельдшерсько-акушерський пункт.

Зараз ви читаєте новину «Школу обігріватимуть електроконвекторами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі