середа, 19 грудня 2007 07:15

Скільки коштуватиме новорічний відпочинок у Карпатах

До свят залишилося два тижні — і вільних номерів на турбазах і в приватному секторі Івано-Франківської області майже немає. Їх скупили ще два місяці тому. Ціна новорічного відпочинку — від 150 грн за добу у приватній садибі, до $300 — за номер у престижному готелі.

Вільну хатину можна відшукати подалі від відомих турбаз.

Чим далі від престижного курорту, тим нижча ціна. Кімната у приватній садибі в селі Вишків обійдеться у 130 грн за добу — з гарячою водою та харчуванням. Яремча — за кілька кілометрів від популярного гірськолижного комплексу "Буковель". Переночувати можна за 200–250 грн. У нині модному Татарові двоповерхову дерев"яну будівлю на шістьох людей здають у Новорічну ніч за 1500 грн. Частування й сауна — за окрему плату.

За словами 45-річної Насті Бойчук, власниці будинку на Яблуницькому перевалі, під час зимових свят перебування менше п"яти днів узагалі не розглядається. Розваги пропонує традиційні — екскурсії довкіллям, кінні прогулянки, сауна та басейн. Лижі, санки та амуніцію можна погодинно взяти в прокаті.

Досвідчені відпочивальники кажуть, що дешевше шукати житло не через турагенції, а домовляючись із власниками садиб.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштуватиме новорічний відпочинок у Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі