понеділок, 25 червня 2007 07:08

Син убив матір за розбитий телевізор

51-річна Марія Терешко із села Корнин Рівненського району померла в реанімації від побоїв 32-річного сина Миколи.

Минулого понеділка Миколі на роботу зателефонувала дружина Ганна й поскаржилася на свекруху — жінка випадково впустила на підлогу новий телевізор. Чоловік усе покинув і помчав додому.

— Він був напідпитку. Коли побачив розтрощений телевізор, розлютився, — розповідає інспектор обласної міліції 29-річна Олена Кузьменко. — Жінка тривалий час лікувалася у психіатричній лікарні. Син знав, що в матері час од часу бувають неврологічні загострення. Однак накинувся на неї з кулаками.

Ганна мовчки спостерігала, як Микола щосили бив матір. Коли Марія зойкнула й упала на підлогу, викликала "швидку". Непритомну жінку відвезли до реанімації. За кілька годин пенсіонерка померла.

Сусіди чули галас у будинку Терешків, однак не наважилися зайти. Тому  подзвонили дільничному. Миколу затримали.

— Він і в райвідділі не вгамувався — побив начальника розшуку й зламав йому ніс, — зазначає начальник рівненського райвідділу міліції Петро Єзгор, 40 років. — Тепер за це проти нього порушують іще одну кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Син убив матір за розбитий телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі