вівторок, 04 вересня 2007 07:11

Син повісився через 11 років після батька

13-річного Василя Свіщевського з села Довгалівка Радивилівського району Рівненської області вийняли з зашморгу. Хлопець наклав на себе руки в материній хаті.

Цього року Василь мав іти до сьомого класу. Минулого понеділка підліток пообідав і пішов до комори. За кілька годин старший брат Віктор знайшов його у петлі на сволоку.

— Та Бог його знає, чого так зробив! Може, до школи не хотів іти, може, йому чогось не купили, — припускає 52-річна Інна Яблонська, чергова Боратинської сільради, до якої належить Довгалівка. — Хлопець навчався погано, часто прогулював уроки.

Про матір чотирьох неповнолітніх синів 30-річну Галину Свіщевську селяни відгукуються добре. Кажуть, діти допомагають їй по господарству, обробляють город, доглядають корову, свиней. Ігор, чоловік Галини, працював у місцевому господарстві, повісився 11 років тому. Раніше укоротив собі віку його батько.

Зараз ви читаєте новину «Син повісився через 11 років після батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі